Turkije zomervakantie

Turkije, de vakantiebestemming van 2020!

Nog maar een paar maanden en dan is het weer zover! Dan staat de zomervakantie weer voor de deur. Veel mensen zijn nu al helemaal klaar met de donkere natte dagen en kunnen niet wachten tot de zomer begint. Om alvast een beetje in de zomersfeer te komen, Turkije is ook dit jaar weer tot de populairste vakantiebestemming uitgeroepen. Turkije staat al wat langer op nummer één vanwege het heerlijke klimaat, de prachtige natuur, de cultuur, zijn prachtige lange kust met de vele mooie stranden en bovendien is het eten er ook fantastisch. Naast de mooie stranden zijn er in Turkije ook prachtige meren en rivieren te vinden. De spectaculaire watervallen, valleien, bergen en canyons zijn ook zeker de moeite waarde om eens te bezichtigen.

Historische schatten

Daarnaast biedt Turkije op cultureel gebied ook volop mogelijkheden. De steden hebben vaak prachtige oude centra. Met een centrale markt waar je leuke spulletjes kan kopen. En er is veel meer historie. Zo kun je er vele historische graven, prachtige tempels en oude kastelen bewonderen.

Actieve vakantie

Ook is Turkije een ideale bestemming voor een geweldige actieve vakantie. Je kunt er allerlei (water)sporten doen, zoals golven, paragliden, wandelen, kanoën, kajakken, duiken en raften. De natuur heeft veel diversiteit.

Turken zijn gastvrij

Daarnaast zijn de Turken erg gastvrij. In het algemeen word je hartelijk ontvangen. Er zijn in Turkije veel kindvriendelijke hotels te vinden die al het denkbare voor kinderen in huis hebben.

All inclusive Turkije

Tenslotte is Turkije de koning van de All inclusive vakanties, namelijk veel vakantie tegen een zeer gunstige prijs. De arbeidslonen zijn lager dan in Europa, dus er is genoeg ruimte om de vakantiegangers in de watten te leggen.
Kortom reden genoeg om op zomervakantie naar Turkije te gaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version