Eilandhoppen Griekenland

Eiland hoppen in Griekenland, de bestemmingen voor zomer 2020!

De tijd om de zomervakantie te gaan boeken is nu aangebroken. De keuze voor een bepaalde vakantie is best lastig aangezien er zoveel verschillende vakanties mogelijk zijn. Een aanrader is bijvoorbeeld Griekenland.

Vakantie in Griekenland

Griekenland is bij uitstek een erg geliefd vakantieland vanwege zijn klimaat, dat ideaal is voor een zon- en strandvakantie. Zomers zijn de temperaturen namelijk gegarandeerd heerlijk en valt er nauwelijks regen. De vele eilanden, ruim 6000, waaruit Griekenland bestaat, staan bekend om hun prachtige stranden en mooie natuur. Elk eiland heeft zijn eigen kenmerken en is de moeite waard om een bezoek aan te brengen. De diversiteit van die eilanden maakt Griekenland heel aantrekkelijk om juist met wat oudere kinderen te gaan eilandhoppen.
Vanwege de vele eilandjes waaruit Griekenland bestaat en de keuze welke eilanden te gaan hoppen te vergemakkelijken kun je de eilanden het beste in groepen delen. Zo kun je eiland hoppen bij de Ionisch eilanden, ten westen van Griekenland. De bekendste Ionische eilanden zij Corfu, Lefkas, Zakyntos en Kefalonia. Een geweldige tip is ook om te gaan hoppen bij de Cycladen, die bekend staan om de allermooiste eilanden. Daarnaast is het eilandhoppen tussen Turkije en Griekenland (de eilandengroep de Dodecanese) ook echt een aanrader.

Eiland hoppen online boeken

Bij verschillende reisorganisaties kun je online complete vakanties ‘eilandhoppen in Griekenland’ boeken. Het voordeel hiervan is dat alles geregeld is , zoals vluchten, ferry’s, accommodatie etc. Je kan eenvoudig een kant-en-klare reis boeken, met vlucht, en met een aantal hotels waarmee je langs de verschillende prachtige eilanden kan reizen. Een aanrader.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version